Yes!! Eindelijk een auto!

Ruud en ik zijn deze week twee jaar getrouwd en nog steeds ontzettend verliefd op elkaar. Aan kinderen komen onze gedachten nog niet aan toe wan we willen echt nog wel een tijdje van elkaar genieten voor dat we daar aan beginnen. Ruud heeft een geweldige baan en ik houd me bezig met mijn hobby’s. Ik ben een enorme liefhebber van vogeltjes en heb dus een prachtige volière achter in de tuin staan en bovendien doe ik ook graag schilderen waarvoor Ruud de zolder heeft omgebouwd als atelier. Toch wilde ik graag een ook een eigen autootje hebben en had het er al vaak met Ruud over gehad maar kwam er steeds weer iets tussen wat net weer even iets belangrijker was dan de aankoop van een auto.

Op de dag van ons tweede huwelijksjaar sprong Ruud al vroeg uit zijn bed om volgens hem op tijd op zijn werk te zijn en ik het etentje op alle gemak voor ons en onze ouders die avond kon voorbereiden. Na een uur werd er aan de deur gebeld. Toen ik de deur open deed stond mijn Ruud voor de deur met een leuke Peugeot 108 en een grote bos rozen. Hij was de vorige dag naar de leasemaatschappij gegaan en had voor een auto leasen gekozen om mij te verassen op onze huwelijksdag. Jullie snappen het al de tranen sprongen in mijn ogen van geluk en ik ben er dan ook heel erg blij mee. Eindelijk heb ik dan mijn autootje en kan ik overal zorgeloos naar toe rijden. Voorheen moest ik altijd met het openbaar vervoer of op de fiets als het dichtbij huis was maar nu kan ik dus ook naar andere dorpen en steden en daarmee een hoop tijd besparen om andere dingen te doen. Helemaal top dus! Bedankt Ruud! Maar ook dank aan de mannen van Ros Finance!