Motivatie voor gezond afvallen

Na de verbreking van mijn verloving ben ik in plaats van depressief te worden mijn verdriet gaan uiten in mezelf en anderen te motiveren om gezond af te vallen. Mijn verloofde verbrak onze verloving abrupt 14 dagen voor onze bruiloft. Toendertijd was ik ongelukkig, overgewicht en ongezond. Ik was natuurlijk helemaal kapot en niet blij met mijn leven, mijzelf en mijn gewicht. Hier moest iets aan verandert worden! Iedereen verdient een ring , ring4u motiveert je om jezelf “ringen” te gunnen voor je prestatie met gezond afvallen.

 

Gezond afvallen is natuurlijk niet makkelijk; er zijn vele manieren om dit snel te doen maar die zijn vaak niet langdurig of goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gezond afvallen is niet een kwestie van een overdreven streng dieet, maar meer geleidelijk aan je levensstijl veranderen. Het leven is tekort om jezelf te straffen met diëten die je niet makkelijk kan volhouden. Bij gezond afvallen kun je gewoon heus wel zo nu en dan een toetje of iets lekker eten, maar op een gebalanceerd methode.

Bij het gezond afvallen voedingsprogramma houden we rekening met 5 maaltijden per dag; waarvan 3 grote maaltijden en 2 tussendoortjes. Via onze online gokkasten kun je ook kiezen tussen snacks die je thuisbezorgd kan krijgen. De maaltijden zijn zodanig gebalanceerd dat je alle voedingsstoffen  binnenkrijgt. Belangrijk bij gezond afvallen is dat je genoeg vezels binnenkrijgt en gezonde vetten. We geven je ideeën om zo veel mogelijk vers te eten.

Verder hebben we voor het Gezond afvallen ook leuke uitgebreide bewegingsprogramma’s.  Je krijgt hiervoor filmpjes meegestuurd om de verschillende oefeningen te laten zien. Met een muziekje erbij is dit hartstikke leuk om te doen. Het bewegingsprogramma van gezond afvallen laat je fit voelen, en je krijgt er een energieboost van. Lees ook: geef t een gok

Voor meer informatie over sportief worden, neem dan hier een kijkje.